Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lovastanya - Üdülési csekk képes leírás - Üdülési csekk.tlap.hu
részletek »

Lovastanya - Üdülési csekk - Üdülési csekk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: udulesicsekk.tlap.hu » Lovastanya - Üdülési csekk
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gáborrench Lovastanya - Nagytótfalu

Gáborrench Lovastanya - Nagytótfalu

Igazi kikapcsolódás üdülni vágyó, állatokat és természetet kedvelőknek. Nagytótfalu, Harkánytól 10, Siklóstól 3 km-re fekszik. A faluban vegyesbolt, templom, falumúzeum és skanzen található. Vendégházunkat elsősorban a természetjárást, a vidékkel való ismerkedést, a túrázást, egyéb kötetlen programokat előnyben részesítő vendégeink számára ajánljuk. A falu varázslatos természeti környezetben fekszik: a Dráva völgye, Siklós méltóságteljes vára, valamint a Fekete-hegy és a kúp alakú Szársomlyó ölelésében. A térség éghajlatát szubmediterrán hatás , az igen meleg nyár, az általában enyhe tél, a korai kitavaszodás, és a hosszú, néha novemberig is eltartó kellemes ősz jellemzi. A Gábor Ranch-en, ahol kisállatok, madarak, nagytestű emlősök , ló, (póni), mangalica disznók vannak... lovagolni, fogattal túrázni, sétakocsikázni - a lovashintó, a kocsizás mindenkinek élmény és a környék megismerése is egyben...

Lovastanya Vendégház - Erdőhorváti

Lovastanya Vendégház - Erdőhorváti

Lehetőség van lovaglásra, kecskék, erdei állatok simogatására, fejésre, sajtkóstolásra, sóbarlang és szauna használatra, jeep és lovastúrákra, talpmasszázsra, vadászatra, pincelátogatásra. Igénybe vehető sofőrszolgálatunk is. Erdőhorváti a Zempléni hegység egyik legszebb községe, lakói közvetlen vendégszerető természetbarát emberek. A környék gazdag természeti adottságokban, különleges ásványokban, forrásokban, vadban, erdei gyümölcsökben, és gombákban. Gyakoriak a több száz éves fák és régi épületek is. A község nagy részét pincejáratok hálózzák be, jelenleg magántulajdonban vannak és a környékre egyedülállóan jellemző klímájuk miatt legalkalmasabbak a borok és aszúk tárolására. A községhez tartozó terület egy része a Zempléni Tájvédelmi Körzethez és a Tokaji borvidékhez tartozik Az ásványgyűjtők és természetjárók kedvelt helye.

Pegazus Lovas Farm - Mohács

Pegazus Lovas Farm - Mohács

Panziónk a város szélén 7ha-os parkosított környezetben saját 7*13*1,7 m-es medencével rendelkezik. Használata ingyenes. Lovaglási lehetőségen kívül kiváló horgászhelyek vannak a környéken kirándulási lehetőségek Pécs-Villány-Harkány-Duna-Dráva Nemzeti Park. A Pegazus lovasfarm 1998-ban kezdte meg működését Mohács szélén. Hatalmas zöld övezet veszi körül, ami biztosítja a teljes kikapcsolódást.Panziónk 19 szobával 48 férőhellyel várja kedves vendégeit.

Pónilovas Tanya - Mezőtúr

Pónilovas Tanya - Mezőtúr

A Pónilovas Tanya Mezőtúron, a városközponttól mintegy 1.5 kilométerre fekszik a Hortobágy-Berettyó-főcsatorna bal partján, a Körös folyó irányába haladva. A tanyához 5 hektárnyi gyepes terület, kis horgásztó, lovak számára karám és futtató, 100m2 -es istálló és számos gazdasági épület tartozik. Vendégeink betekinthetnek a hagyományos tanyasi létforma mindennapjaiba, megismerkedhetnek az állattartás szép, de sokszor nem könnyű munkájával. Tanyánk fő tevékenysége a lótartás, de emellett nevelünk kacsát, libát, tyúkot, gyöngyit , birkát, kecskét és galambot. Vendégeinknek, a szálláslehetőség mellett alkalmuk nyílik megannyi szabadidős tevékenységre is. A Mezőtúr környezetében található 80 km hosszú holtágrendszer kiváló lehetőséget nyújt a horgászat kedvelőinek.

Wagner Lovaspanzió - Alsóújlak

Wagner Lovaspanzió - Alsóújlak

Vasvár és Kám között a Jeli arborétumtól 4 km-re találhattó a Wagner Lovaspanzió. Éttermünk rendezvények szervezésére alkalmas. Wellness szolgáltatásokkal és lovasprogramokkal várjuk kedves vendégeinket. Családias hangulatú, zöldövezetben, de könnyen megközelíthető helyen található panziónk egész évben szeretettel fogadja vendégeit. A panzió kiválóan alkalmas aktív és passzív pihenésre, kikapcsolódásra egyaránt. Nevünkhöz hűen többféle lovas-programot kínálunk; a pihenni vágyókat kényelmes szállással, wellness-szolgáltatásokkal várjuk; de az idelátogatók számos környékbeli programlehetőség közül is választhatnak.

Tuti menü