Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Panzió, apartman, vendégház - Észak-Dunántúl képes leírás - Üdülési csekk.tlap.hu
részletek »

Panzió, apartman, vendégház - Észak-Dunántúl - Üdülési csekk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: udulesicsekk.tlap.hu » Panzió, apartman, vendégház - Észak-Dunántúl
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aqua Panzió - Budakeszi

Aqua Panzió - Budakeszi

Az Aqua Panzió a budai parkerdő régióban található, 7 km-re a főváros egyik központjának tekinthető. 14 kétágyas szoba és 2 apartman áll a vendégek rendelkezésére. A panzió étterme és grill terasza hangulatos céges és magánrendezvények helyszíne lehet.

Dominó Panzió, Székesfehérvár

Dominó Panzió, Székesfehérvár

Dominó Panzió - Székesfehérvár - Üdülési csekket elfogadunk!! Mi az Üdülési Csekk? Az Üdülési Csekk névre szóló, készpénzt kímélő fizetőeszköz. - Ki kaphat Üdülési Csekket? (adókedvezménnyel) Munkavállaló, szövetkezeti tag, szakszervezeti tag, nyugdíjas, gazdasági társaság személyes közreműködő tagja és mindezen személyek közeli hozzátartozói, szakképző iskolai tanuló, Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány pályázatai alapján szociálisan rászoruló. - Ki adhat Üdülési Csekket? (adókedvezménnyel) Munkáltató, szövetkezet, szakszervezet, Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány. - Milyen adókedvezményt biztosít az SZJA törvény az Üdülési Csekk juttatásához? A kifizető és felhasználó személy számára a minimálbér mértékéig, azaz 2009-ben 71 500 Ft-ig adó- és járulékmentes az Üdülési Csekk juttatás. - Hogyan lehet Üdülési Csekkhez jutni szociális rászorultság alapján? Amennyiben az egyén saját maga nem tudja biztosítani életminőségének javítását, akkor elsősorban a családjától, majd jelenlegi vagy korábbi munkahelyétől illetve tágabb környezetétől pl. önkormányzattól várhat segítséget. Amennyiben az előzőekben felsoroltak nem tudnak az egyénnek segíteni, akkor a civil szervezetek ...

Fehér Holló Panzió és Étterem - Bicske

Fehér Holló Panzió és Étterem - Bicske

Az 1989 óta üzemelő étterem és panzió az M1-es autópálya 43. Km-nél a Győr felé vezető oldalon található. A 2005-ös teljes felújítást követően egy valóban európai színvonalú autós pihenővel várjuk kedves vendégeinket.

Mangó Panzió - Ajka

Mangó Panzió - Ajka

A csodálatos Bakony-hegység lábánál található a MANGO, a minőség, a kényelem és a színvonalas vendéglátás otthona. Panziónk 6db elegánsan berendezett szobával vendégeink teljes kényelmét szolgálja. Kényeztesse magát különleges atmoszférájú mediterrán éttermünkban egy ínyenc gyertyafényes vacsorával. Retro stílusú hangulatos café-barunkban egy egzotikus koktéllal. MANGO! Szép is finom is!

Sandokán Panzió és Étterem - Bodajk

Sandokán Panzió és Étterem - Bodajk

Székesfehérvárhoz közel a nagyváros zajától mégis távol a Vértes alján a Bakonyi dombokkal szemben található a Sandokan Étterem és Panzió. A Vértesalján a csókakői vár, a móri borvidék kirándulási, borkóstolási, és lovaglási lehetőségei csábítják ide a Sandokan panzió vendégeit. Rendezvények, baráti összejövetelek, tanfolyamok, továbbképzések rendezését is vállaljuk. Bőséges ital és ételválasztékkal állunk kedves vendégeink rendelkezésére. Éttermünk, szobáink és előadótermünk légkondicionáltak.

Tuti menü