Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üdülési csekkről bővebben képes leírás - Üdülési csekk.tlap.hu
részletek »

Üdülési csekkről bővebben - Üdülési csekk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: udulesicsekk.tlap.hu » Üdülési csekkről bővebben
Keresés
Találatok száma - 6 db
A szociálisan hátrányos helyzetűek tovább pályázhatnak

A szociálisan hátrányos helyzetűek tovább pályázhatnak

Január vége helyett szeptember 15-ig pályázhatnak üdülési csekkre a szociálisan hátrányos helyzetben lévők - közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kedden az MTI-vel. Az alapítvány eddig 55 ezer szociálisan hátrányos helyzetűnek nyújtott támogatást 1,3 milliárd forint értékben.

Az üdülési csekket beváltó éttermek körének bővítéséért

Az üdülési csekket beváltó éttermek körének bővítéséért

A vendéglátást sújtó gazdasági nehézségek következtében egyre többen keresik meg a Magyar Vendéglátók Ipartestületét azzal a jogos igénnyel, hogy üzletük lehetőséget kapjon üdülési csekk-beváltására. Mivel a testület jelenleg szabad kerettel nem rendelkezik, az alábbi levéllel fordult a Nemzeti Üdülési Alapítványhoz:..

Barátibb címletek az üdülési csekkben

Barátibb címletek az üdülési csekkben

Bár kibocsájtója szerint az üdülési csekk címletezése évről-évre kedvezőbb, a felhasználók gyakorta panaszkodnak a kapott címletek összeállítására. Mivel a munkáltatók általában az automatikusan címletezett, ezért kedvezőbb költségű csekktömböt kérik, minden évben kulcskérdés, hogy az milyen értékekből áll majd össze.

Gőzfürdő Székesfehérvár

Gőzfürdő Székesfehérvár

A 100 éves múltra visszatekintő, felújított Árpád Fürdő, Székesfehérvár belvárosában, Törökfürdővel, szauna világgal, bárral és fodrászattal várja vendégeit. A fürdőpalota szívében elhelyezkedő törökfürdő mozaikkal kirakott ülőmedenceként funkcionál. Kellemes, 36-38 C-os vizéből gyönyörű panorámaként tárul a vendégek elé a helyreállított, korabeli szépségében ragyogó kupola. Az íves formájú medence a Törökfürdő mellett helyezkedik el. A faragott oroszlánfejekkel díszített falak között a mozaikcsempével kirakott medence valódi műtárgya a fürdőnek.

Nem veszít népszerűségéből az üdülési csekk

Nem veszít népszerűségéből az üdülési csekk

Tavaly mintegy kétmillió személynek vett munkáltatója üdülési csekket, összessen csaknem 50 milliárd forint értékben, a tavalyelőtti 40 milliárd után - számol be a Napi Gazdaság. Közel 50 milliárd forint értékű kedvezményes üdülési csekk került 2009-ben forgalomba, a tavalyelőtti 40 milliárd után. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány azt várja, hogy idén a tavalyival megegyőző értékben vesznek a munkáltatók ilyen utalványokat.

Szép Kártya információs oldal

Szép Kártya információs oldal

Az oldal a Széchenyi Pihenő kártyát (röviden SZÉP kártya) mutatja be. Bemuatja, hogy miről is szól, mire lehet felhasználni és hol. Olyan aktuális jogi információkkal is ellátja az oldalra látogatókat, mint például a Széchenyi Pihenő Kártyával kapcsolatos közigazgatási teendők. A weboldal folyamatos bővítés alatt áll

Tuti menü